Om oss

Elmobile AS er et firma som satser på salg av elektrisk mobilitet - mopedbiler, MC-biler, mopeder og sykler m.m. Firmaet eies av Olav Næsje som har 30 års fartstid i bransjen. Fremtiden er uten tvil elektrisk og vi satser derfor kun på elektriske produkter. Vi har en salgsutstilling/butikk med de nyeste og beste produktene fra leverandørene, bla annet MEV, Super Soco, Sur-ron, Rawbike og Tazzari. Vi holder til i Bankbrygga 6 på Dampskipsbrygga (rett nedenfor Fredrikstad kino). Vi har gode fraktavtaler og sender overhele landet. Varene blir alltid levert ferdig motert og registrert. Ta kontakt med oss for en hyggelig handel.

Finansiering og forsikring

Våre samarbeidspartnere på finansiering er Svea og Santander. Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for deg. Vi tilbyr både delbetaling og betalingsutsettelse.

Vi har Gjensidige, IF, Tryg og Enter som hovedsamarbeidspartnere på forsikring

Frakt og levering

Vi tilbyr hjemlevering/frakt av dine varer dersom du ikke ønsker å hente de selv. Pris vil avhenge av produkt og hvor det skal leveres. 

Åpningstider

Våre åpningstider finner du i fanen "kontakt oss".

Vi har utvidet åpningstid på mail og telefon til kl. 22.00.

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på identiske produkter på kjøpstidspunktet. Dersom du finner varen billigere et annet sted så justerer vi kjøpsprisen slik at du alltid er sikret den beste prisen

Finn.no

Se våre annonser på Finn.no